BO‘LAJAK MUSIQA O‘QITUVCHILARI IJROCHILIK QOBILIYATLARINI SHAKLLANTIRISHNI RIVOJLANTIRISH YO‘LLARI - Мaxamadov Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2021)
Talabalarga talim-tarbiya berish jarayonida bo‘lajak musiqa o‘qituvchilarini ijrochilik qobiliyatlarini shakllantirishni rivojlantirish yo‘llari yoritilgan.