TASVIRIY SAN’AT DARSLARIDA O‘QUVCHILARNING IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Boymirzaeva, Oykaram (Журнал музыки и искусства, 2022)
Maqolada sanat maktablarida tasviriy sanat darslarining samaradorligini yanada oshirish maqsadida o‘quvchilarni tabaqalashtirib o‘qitish orqali qobiliyatlarini rivojlantirish keltirilgan.