SHARQ MINIATYURA SAN’ATI ASARLARI NAMUNALARIDAN NUSXA KO‘CHIRISH - Utaboyev, Baxtiyor (Журнал музыки и искусства, 2022)
Umumiy ma’noda o‘qituvchi o‘quvchilardan mutloqo miniatyura uslubida illustratsiya ishlashni qat’iy talab sifatida qo‘ymasligi lozim. Muximi o‘quvchilar tomonidan miniatyura elementlarini talqin qilishda. Bu borada o‘quvchilarga namoyish etiladigan illustrativ materiallar muxim axamiyat kasb etadi. Shuning uchun o‘qituvchi darsda foydalaniladigan illustrativ materiallarni tanlab olishga xam jiddiy e’tibor qaratishi lozim.