SHAXS KAMOLOTINI SHAKLLANTIRISHDA MUSIQIY TARBIYANING AHAMIYATI - Fayzullayev, Ermat (Журнал музыки и искусства, 2021)
Barkamol avlod tarbiyasida musiqaning o‘rni beqiyosdir. Musiqa boshqa san’at turlaridan farqli ravishda, u insonning eng nozik tuyg‘ularini, his-hayajonini, insondagi boy emotsiya zahiralarini ishga solishga qodir mo‘jizali vositadir. Ushbu maqola mazmunida shaxs kamolotini shakllantirishda musiqiy tarbiyaning o‘ziga xos jihatlari yuzasidan tahliliy mulohazalar bildirildi.