O‘ZBEK XALQ CHOLG‘U ASBOBLARINING TARIXIY SHAKLLANISHI VA IJROCHILIKDA QO‘LLANILISHI - Inomova, Zilola (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqola mazmunida musiqiy ta’lim yo‘nalishlarida cholg‘u ijrochiligi mashg‘ulotlarining tashkiliy tuzilish xususiyatlari va musiqa asarlari ustida ishlashning o‘ziga xos metodik jihatlari yuzasidan fikr-mulohazalar bildiriladi.