O‘ZBEKISTON MADANIYATI - Turg‘unova, Inobat (Журнал музыки и искусства, 2021)
Ushbu maqolada O‘zbekiston madaniyati qadimiy davrda shakllanish haqida ma’lumotlar keltirilgan. Maqolada bugungi kunda musiqaga bo‘lgan ishtiyoqni yozmoqdaman.