MUSIQA MADANIYATI DARS FAOLIYATNI ILMIY ASOSDA TASHKIL ETISH YO‘LLARI - Мaxamadov, Аbdumanon (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada o’quvchilarga ta’lim-tarbiya beris’h jarayonida musiqa darslarini faoliyat turlarini ilmiy asosda tas’hkil etis’hning o’ziga xos jihatlari bayon etilgan