BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MUSIQA SAVODINI SHAKLLANTIRISHNING USLUBIY ASOSLARI : BOSHLANG‘ICH SINFLARDA MUSIQA SAVODINI SHAKLLANTIRISHNING USLUBIY ASOSLARI - Hasanova, Navbahor (Журнал музыки и искусства, 2022)
Maqolada ta’lim muassasalarida musiqa darslarini samarali tashkil etishga oid ko‘rsatmalar berilgan. Shuningdek, bugungi kunda musiqa ta’limi jarayonida o‘quvchilarda musiqa san’atiga nisbatan qiziqish va havaslarining ortib borishi va bu san’atning yoshlar ma’naviy kamolotidagi ahamiyati yoritib berilgan.