MUSIQA DARSLARIDA KOMPYUTYER DASTURLARIDAN FOYDALANISH YO’LLARI. - Boboqulov, Qahramon (Журнал музыки и искусства, 2022)
Talabalarga ta’lim – tarviya berish jarayonida Musiqa madaniyati darslarini kom’pyuter yordamida o’tishning o’ziga xos yo’llari yoritilgan.