MUSIQA DARSLARIDA KOMPETENSIYA TUSHUNCHASI VA UNING AHAMIYATI - Hasanova, Navbahor (Журнал музыки и искусства, 2022)
Mazkur maqolada musiqa darslari orqali o’quvchilarda milliy va umummadaniy kompetensiyani shakllamtirish bo’yicha nazariy ma’lumotlar berilgan.