MUSIQIY TA’LIM VA TARBIYA MASALALARI - Mirzaeva, Maryam (Журнал музыки и искусства, 2022)
Yoshlar ta’lim va tarbiyasida san’atning musiqiy ta’lim tarbiyaning o‘rni haqida, musiqaning katta kuch va inson ongiga ta’siri haqida ma’naviy qadriyatlarimizni yoshlar tarbiyasiga muhimligi to‘g‘risida so‘z yuritilgan.