OPERA SAN’ATINING RIVOJLANISH JARAYONI - Xolbekov, Minjigit (Журнал музыки и искусства, 2022)
O‘zbekistonda opera janrining kirib kelishi va rivojlanishi, Mustaqillik davrida o‘zbek operalarida janr talqini, mavzu va mazmun doirasi yanada kengaytirilib, boyitilishi ifoda etilgan