БЎЛАЖАК БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИНГ ҚОБИЛИЯТЛАРИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ - Raxmatova, Feruza (Джизакское инновационное образование, 2021)
Тaлaбaлaр мacaлaлaрни ечишдa мaнтиқий aмaллaр билaн ишлaб мaнтиқий фикр юритишгa ўргaнaди