МИЛЛИЙ ПСИХОЛОГИЯДАГИ МИЛЛАТ ЖИПСЛИГИ ВА ТАРАҚҚИЁТИГА САЛБИЙ ТАЪСИР КЎРСАТУВЧИ ИЛЛАТЛАР ХУСУСИДА - Toshboyev, Bobomurot (Джизакское инновационное образование, 2021)
Миллатнинг психологиясига ўрнашиб бораётган тўй-маъркаларни дабдабали кўринишда ўтказишнинг ортиб бориши, ичкиликбозлик, туғилган кунни керагидан ортиқ нишонлаш, бешик, суннат тўйи, ортиқча сарполар қилиш, қалин пули тўлаш, дабдабали уйлар солиш каби миллатимиз номи билан атаб бажарилаётган амаллар ҳам миллат менталитетига сингишиб бормоқда