ЗНАЧЕНИЕ ЭКОНОМИЧЕСКИХ И СОЦИАЛЬНЫХ ФАКТОРОВ В РАСПОЛОЖЕНИИ И РАЗВИТИИ НАСЕЛЕНИЙ ДЖИЗАКСКОЙ ОБЛАСТИ - Shamuratova, Oltinoy (Джизакское инновационное образование, 2021)
Maqolada Jizzax viloyati aholi punktlarini joylashtirilishi va rivojlantirilishidagi iqtisodiy va ijtimoiy omillarning ahamiyati hamda ayrim hududiy muammolar , uning yechimi bo’yicha ba’zi taklif va mulohazalar keng yoritiladi.