TERMIN HÁM TERMINOLOGIYA MENEN BAYLANISLI NÁZERIY KÓZ-QARASLAR: TERMIN HÁM TERMINOLOGIYA MENEN BAYLANISLI NÁZERIY KÓZ-QARASLAR - Xudaybergenov, Azamat; Yuldasheva S.T, Yuldasheva S.T (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2025)
Keyingi jıllarda isbilermenlik subyektleri hám basqa yuridikalıq shaqslar ushın qosımsha qolaylıqlar jaratıwda, olardıń iskerliginiń huqıqıy tiykarların bekkemlewge, sonday-aq qamsızlandırıw xızmetleri tutınıwshılardıń huqıqları hám nızamlı máplerin qorǵawǵa qaratılǵan reformalar ámelge asırılmaqta.