Dilshod QISQA MASOFALARGA YUGURUVCHILAR UCHUN MAXSUS MASHQLARDAN FOYDALANISH: QISQA MASOFALARGA YUGURUVCHILAR UCHUN MAXSUS MASHQLARDAN FOYDALANISH - Alibekov, Dilshod (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqola orqali qisqa masofalarga yuguruvchilar sportda yuqori natijalarga erishish uchun maxsus va tayyorlov mashqlari turlari hamda ularni qay darajada bajarish kerakligi haqida ma`lumot beriladi.