A ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАРНИНГ ЛИНГВОМАДАНИЙ АСПЕКТИ: ФРАЗЕОЛОГИК БИРЛИКЛАРНИНГ ЛИНГВОМАДАНИЙ АСПЕКТИ - Маматов, Абдугафур (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Мазкур мақола тил ва маданиятнинг ўзаро муносабати масаласи, лингвомаданиятшуносликда асосий тушунча бўлган концептнинг тадқиқ ва таҳлилига бағишланган. Шунингдек, ўзбек тилида фразеологик концептнинг универсал табиати ўрганилган.