ONA TILI DARSLARIDA FILOLOGIK MASHQLARNING TUTGAN O‘RNI - Nursulton Shayxislamov, Nursulton Shayxislamov (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Ona tili ta'limida lingivistik mashqlarning o'rni, lingvistik mashqlar o‘quvchilarda irodani tarbiyalashning asosiy omillari haqida.