MAKTABGACHA TA’LIM MUASSASALARIDA IQTISODIY TARBIYA BERISHDA SHARQ MUTAFAKKIRLARI FIKRLARIDAN FOYDALANISH XUSUSIYATLARI - Abdullayeva Maryambibi Jumaniyazovna, Abdullayeva Maryambibi Jumaniyazovna (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida iqtisodiy tarbiya berishda sharq mutafakkirlari fikrlaridan foydalanish ahamiyati yoritilgan.