Shohruh MAQOLLAR LINGVOMADANIY BIRLIK SIFATIDA: MAQOLLAR LINGVOMADANIY BIRLIK SIFATIDA - Ermamatov, Shohrux (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Maqollardagi majoziy ma’nolar xalq madaniy hayoti, turmush tarzi, ijtimoiy munosabatlari negizida yuzaga kelgani talqin qilindi. Tahlil jarayonida o‘zbek madaniyati, xalq dunyoqarashi, urf-odat, an’analarining tildagi aksi, o‘rni haqidagi mulohazalar yoritildi.