A TARJIMA - IKKI TIL O'RTASIDA KO'PRIKDIR: TARJIMA - IKKI TIL O'RTASIDA KO'PRIKDIR - Xalimova, Nilufar (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2022)
Ushbu maqolada o’zbek tilidan ingliz tiliga tarjima qilingan asarlar haqida fikr yuritilgan bo’lib, ingliz tiliga tarjima qilingan she’riy va nasriy asarlar qiyosiy tahlil qilingan. Tarjima qiyinchiliklari va tarjimon mahorati xususida so’z yuritilgan.