INGLIZ TILIDA PREDLOG (THE PREPOSITION) VA UNING IFODALANISHI - Yusupova, Gulnoza (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Mazkur maqolada biz ingliz tilidagi predloglarning o`zbek tilida kelishik qo`shimchalari va ko`makchilar bilan qiyosiy moslashuvini tahlilga tortdik.