TARJIMANING TIL MUAMMOLARI - Raxmonova, Yulduz (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2023)
Bugungi kunda tarjima xalqlar o‘rtasida do‘stlik va hamkorlik o‘rnatilishida, ilmiy-texnik taraqqiyotning jadallashuvchida, madaniyat, san’at va adabiyotlarning bir-biriga ta’sirida, tillarning boyishida beqiyos ro’l o’ynaydi.