НЕОКОНСЕРВАТИЗМ НАЗАРИЁТЧИЛАРИ ҚАРАШЛАРИДА ВАТАНПАРВАРЛИК ВА ҚУРОЛЛИК КУЧЛАРГА МУНОСАБАТЛАР ЭВОЛЮЦИЯСИ - Turaev, Abrar (Журнал истории и общества, 2021)
Мазкур мақолада АҚШ неоконсерватизм мафкурасининг муҳим атрибутларидан ҳисобланган ҳарбий куч омили масаласи таҳлил қилинади. Шу билан бирга неоконсерваторларнинг мафкуравий таъсир кўрсатиш механизмларини такомиллаштиришда ватанпарварлик ғояларидан фойдаланиши муҳокама қилинади.