Umumta’lim maktablarda adabiyot fanini o‘qitishning samarali metodlarini takomillashtirish - Xolmatov, Farhod (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada ta’limning barcha bo‘g‘inlarida bo‘lgani kabi adabiyot darslarini o‘qitilishida ham fanlarning o‘zaro aloqadorlik xususiyatlaridan maqsadli foydalanish ushbu fanning mazmunli va sifatli bo‘lishini ta’minlaydi.