SHUKUR XOLMIRZAYEV HIKOYALARIDA TABIAT VA INSON MUNOSABATI - Pardaboyeva, Ra’no (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada mashhur hikoyanavis, o‘zbek xalqining sevimli yozuvchisi Shukur Xolmirzayevning tabiat va inson munosabati mavzusiga bag‘ishlangan hikoyalari tahlil qilingan.