Эркин Вохидовнинг "Сўз латофати" китоби умрбоқийлиги - Nematova, Safura (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Маколада Эркин Вохидов ижодининг узига хос жихатлари ва айрим мухим к^рралари "Суз латофати" асари мисолида тахдил этилган. Калит сузлар: Эркин Вохидов феномени, суз оламига саёхат, осмон, фалак, само, чарх, гардун, фазо, байналмилал сузлар,