“XOTIN DUSHMANI” ROMANIGA TAVSIF - Abduvaliyeva, Ra’no (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Rashod Nuri Guntekin qalamiga mansub “Xotin dushmani” (yoxud Badbashara haqida roman)asari boshqa asarlar qatori o‘z muxlislariga ega asardir.Men bu asar haqida umuman oldin eshitmagan edim..Bir kuni domilamiz Dilnavoz opa jahon adabiyotidan istagan asarlaringizni o‘qib topshiringlar degandilar. Kutub xonaga kirdim va kitob izladim.