TILNING PAYDO BOʻLISHI HAQIDA AYRIM MULOXAZALAR - Teshayeva Sabrina, Jaloliddinova Muslima, (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Til haqida malumot,muloqot tizimi haqida tushuncha,tilning rivojlanishi haqida,til tafakkur manbayi ,til ijtimoiy hodisa hisoblanadi