РУС ВА ХОРИЖ ТИЛШУНОСЛИГИДА УМУМИЙ ВА ХУСУСИЙ ТЕРМИНЛАРИНИНГ ЎРГАНИЛИШИ - Komilova, Mukarram (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
ушбу мақолада рус ва хориж тилшунослигида умумий ва хусусий терминларнинг ўрганилиши хусусида фикр юритилган бўлиб, шунингдек инвестиция ва кредит терминларининг қиёсий аспектда ўрганилишига доир мулоҳазалар борасида фикрлар ҳам келтириб ўтилган.