MORFEMIKA MODULINI O‘QITISHDA GRAFIK ORGANAYZERLARDAN FOYDALANISH - Abduvaliyeva, Dilnoza (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Mazkur maqolada morfemika modulini o‘qitishda foydalanish mumkin bo‘lgan grafik organayzerlar haqida ma’lumot berilgan.