РОМАН СТИЛИСТИКАСИДА САЖЪЛАНИШ - Пардаева, Зулфия (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2021)
Роман поэтикасида ғоявий-бадиий мазмун, сюжет ва композиция, шунингдек, стилистика мантиқий узвийликда роман жанр аниқловчилари вазифасини бажаради. Романнинг бадиий матн поэтикаси таҳлили роман стилистикасига хос бўлган барча бадиий компонентлар таҳлилидир.