К ВОПРОСУ О ПОДГОТОВКЕ РЕЗЕРВА ПО БАСКЕТБОЛУ НА ОСНОВЕ ГОРОДА САМАРКАНДА - Рулен , Коссе; Мерьем , Коссе (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2022)
Маколада:Талаба-ёшлар ўртасида баскетбол спорт турини захира килиш ва ривожлантириш, соғломлаштирувчи жисмоний машқлар билан шўғурланиш орқали улар ўртасида жисмоний тарбия ва спортга бўлган қизиқишини ортириш жисмоний машқлар орқали спортнинг, баскетбол тури билан мунтаззам равишда шуғуланиб юксак натижаларга эришишдан иборат.