O‘ZBEKISTONDA ARAB TILI TA’LIMI: TARIX VA ZAMONAVIY HOLAT - Sevinch, Qo'chqorova (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Ushbu maqolada yutimizga arab tilining kirib kelishi va uning rivojlanish tarixi, arab tilining yurtimizda tutgan oʻrni, oʻrgatilishi va u tilda yaratilgan asarlar haqida bayon qilingan. Arab tilining oldingi va hozirgi davrda oʻrgatilish holati taqqoslangan.