O'TKIR HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ROMANIDA O'QITUVCHI OBRAZIGA CHIZGILAR VA DAVR TALQIN1 - Soberova, Mohira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
O'TKIR HOSHIMOVNING “IKKI ESHIK ORASI” ROMANIDA O'QITUVCHI OBRAZIGA CHIZGILAR VA DAVR TALQIN1