YOSHLARDA MA'NAVIY TARBIYANING SHAKILLAN1SHDA PEDAGOGIK XUSUSIYATLAR - Soberova, Mohira (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Annotatsiya: Maqolada Respublikamiz ta’lim tizimidagi islohotlar.dolzarb vazifalar hamda talablar zamirida erishi layotgan yuksak natijalar va yoshlaming ma'naviy tarbiyasini shakllantirishning pedagogik xususiyatlari haqida hamda oiladagi tarbiya tizimi haqida ham bayon qilinadi.