Лирикамиз тараққиётида эпиклик тамойиллари. Шеърий туркумлар: / Ўзбек адабиётшунослиги масалалари. – Нукус, 2007 - Aldasheva, Shirin (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Maqolada Лирикамиз тараққиётида эпиклик тамойиллари. Шеърий туркумлар tahlil va talqin qilingan.