ПЕРИФРАЗА BA СУЗ - Ahmadova, Umida (FILOLOGIYA UFQLARI JURNALI, 2024)
Мако л ада перифразалар нугкнннг турфа хиллнгини. бадиийлигини.таъснрчанлигннн. таит ловчи учли эшнтнмли лигнин. сузловчи учуй гузалифодалар яратиш нмконнни берувчи услубий воситалардан бири эканлигн. пернфрастак бирликларнинг суз ва суз варнантлари оркалн ифодаланиши фактик мисоллар оркалн тахднлга торталган.