ERKIN VOHIDOV SHE’RIYATIDA MA’NODOSH SO‘ZLARNING QO‘LLANILISHI - Nematova, Mavludaxon (Мир исследований, 2021)
Maqolada shoir Erkin Vohidov she’riyatida sinonimlardan foydalanish, shoir ijodidagi sinonimlar va ularning badiiy samaradorligini oshirish jihatlari, shuningdek, she’r tilidagi uslubiy o‘ziga xosliklar o‘rganilib, bittadan ko‘proq tasvir ravshanligi ta’minlanadi.