O’QITUVCHILARNING UZLUKSIZ KASBIY MAHORATINI RIVOJLANTIRISH VA BUNDA AXBOROT-TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISHNING SAMARALI JIHATLARI - Boboxonova, Shahlo (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada o’qituvchilarni uzluksiz tarzda rivojlantirish yo’llari, bu yo’llardagi dolzarb masalalar va ularning maqbul yechimlari, o’qituvchilarning o’z ustida ishlash malakasini yanada rivojlantirish, ularning faoliyatida axborot-texnologiyalarning o’rni va ahamiyati ,axborottexnologiyalarning ta’lim samaradorligini oshirishdagi ijobiy roli,innovatsion texnologiyalarning ta’lim jarayonidagi o’ziga xos jihatlari tadqiq qilinadi.