TA`LIMDA SISTEMALI YONDASHISHNI TASHKIL ETISH. - Ziyodullayev, O (Мир исследований, 2021)
Ushbu maqolada ta`limda sistemali yondashuvni tashkil etishning mazmuni, tarkibi hamda amaliy ahamiyati ifodalangan.