MAKTAB O`QUVCHILARIGA QIZIQARLI MASALALARDAN TENGLAMALAR TUZIB YECHISHNI O’RGATISH METODIKASI. - Isayev, Nurbek (Мир исследований, 2021)
Ushbu tezisda qiziqarli masalalarni tenglamalar orqali yechishga urg`u berilgan. Qiziqarli masalalar orqali o`quvchilarning mantiqiy fikrlashini rivojlantirishga alohida e`tibor berilgan.