TARBIYALANUVCHILARDA “MEN” KONSEPSIYASI INDIKATORLARINI SHAKLLANTIRISHDA YOSH XUSUSIYATLARINI AHAMIYATI - Quchqorova, Nargiza (Журнал математики и информатики, 2024)
Mazkur muhokamada maktabgacha yoshdagi bolalarning rivojlanishida “Men” konsepsiyasini shakllantirish, hissiyotlar va ularni boshqarish, ijtimoiylashuv, oʻz oʻzini anglash, adaptatsiya jarayonini samarali amalga oshirish kabilar oʻz aksini topgan.