TALABALARDA MATEMATIKADAN AMALIY MASALALARNI YECHISH KOʻNIKMALARINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI - Radjabov, Baxtiyor (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada siz matematika fanidan amaliy masalalarni yechish ahamiyati hamda amaliy masalalarni yechishning algoritmlari haqida bilib olasiz. Shuningdek, talabalarga amaliy masalalarni yechish qay darajada muhimligi haqida soʻz boradi.