ALGEBRAIK TENGLIKLAR, FORMULALAR - Raxmonaliyeva, Sevara (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolani umumta’lim maktablarida matematika fanining “Algebraik tengliklar, formulalar” mavzusini o’qitishning o’ziga xos xususiyatlari bo’yicha fikr mulohazalar yuritilgan. Dars jarayonida foydalanish mumkin bo’lgan interfaol usullardan “Jumlalarni matematik tilda yozing” o’yini metodlaridan namunalar keltirilgan.