“3D CABRILOG V 2” DASTURI VOSITASIDA O’QUVCHILAR FAZOVIY TASAVVURINI RIVOJLANTIRISH - Mamatov, Jasur; Parmanov, A (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada o’quvchilarning fazoviy tasavvurini normal rivojlantirishda “3D Cabrilog v 2” dasturining qulayligi va imkoniyatlari haqida bo’lib, stereometriyaga oid aniq masalalar yordamida yoritib berilgan.