TA’LIMDA AXBOROT TEXNOLOGIYaLARINI QO’LLAShNING PEDAGOGIK MASALALARI - Botirov, Do’stqul (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada ta’lim tizimida axborot texnologiyalarini qo’llashning ilmiy-pedagogik masalalari, kompьyuter telekommunikatsiyalarining qo’llanilish tajribalari, ta’lim jarayonida axborot texnologiyalarini qo’llashda talabalarni faqatgina ekrandagi axborotlarni ko’rishiga va ularni qabul qilishgagina emas, balki ularning o’zlari ham bu jarayonda ijodiy ishtirok etish masalalari yoritilgan.