PRIMITIV PIFAGOR UCHLIKLARI YORDAMIDA O’QUVCHILARGA MASALALAR TUZISHNI O’RGATISH - Fayzullayev , Musobek (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqola 8 – sinf geometriya kursida pifagor teoremasi yordamida yechiladigan masalalarni tuzish yordamida o’quvchilarning matematik savodxonligini oshirish usullaridan biri yoritilgan