ONLINE O`QUV KURSLARINING TA’LIM JARAYONIDAGI AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI - Mamatov, Jasur; Toshpo`latov, H (Журнал математики и информатики, 2021)
Onlayn o’quv kurslar - bu masofaviy ta’limning yangi turlaridan biri bo’lib u internet texnologiyalarining rivojlanishi bilan yuzaga keldi va dunyoning ixtiyoriy nuqtasidagi odamlarning bilim olishga bo’lgan extiyojlarini ta’minlashga yordam beradi. Ushbu maqolada Onlayn o’quv kurslarining afzalliklari va kamchiliklari, uning turlari haqida fikr yuritilgan.